Social media intelligence

Onderzoek social media accounts

Heeft u een schuldenaar of incassant die van de aardbodem lijkt verdwenen? Vrees niet. De meeste mensen hebben tegenwoordig een social media account onder hun eigen naam, dan wel niet onder een valse naam. Mensen wanen zich doorgaans veilig binnen hun account. Hier door plaatsen ze zelf soms nietsvermoedend aanwijzingen over hun locatie. Of anderen plaatsen berichten waaruit wij kunnen herleiden waar de schuldenaar zich bevindt. Schakel Recherchebureau Reverentia Rotterdam in als u ook iemand wilt traceren door middel van social media intelligence.

Wij kunnen diverse social media accounts op ethische wijze hacken en zo inzage krijgen in de betrokkene zijn leven. Tijdens zo’n onderzoek zoeken we naar tactische informatie zonder dat de eigenaar van een account doorheeft dat hij of zij onderzocht wordt. Wij kunnen onder andere onderstaande social media accounts onderzoeken middels social media intelligence:

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Pinterest

Social Media Intelligence

Specialist in daders online opsporen

Onze ervaren rechercheurs kunnen online allerhande zaken achterhalen. Denk aan bewijsmateriaal, verdwenen websites en identiteiten van valse namen. Hierdoor kunnen wij personen online opsporen, screenen en een heel online netwerk in kaart brengen. Soms is het voldoende de daders op te zoeken en hiermee te confronteren. Zo niet, dan kunnen er strafrechtelijke en civiele procedures gestart worden.

Social media intelligence nodig?

Wilt u ook een schuldenaar of incassant op laten sporen met behulp van social media intelligence? Schakel dan Recherchebureau Reverentia in. Wij zijn een discreet, bewezen, particulier en erkend recherchebureau dat nationaal en internationaal opereert. Bel naar 010-3073488 of stuur uw verzoek naar info@recherchebureaureverentia.com. Wij maken graag een afspraak met u om details door te spreken.

DIRECT CONTACT