Opsporing en recherche werkzaamheden

Opsporen van personen en gegevens

Het rechercheren kent vele facetten en het bestaat voornamelijk uit opsporen van personen en gegevens. Wanneer we deze personen en gegevens opgespoord hebben zullen wij die vervolgens gaan onderzoeken en analyseren. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in cyberstalking maar plegen ook onderzoeken naar vermiste personen. Ook is er veel vraag naar financiële screenings van bedrijven en personen. Daarnaast zijn wij er ook voor het kleinere leed omdat dit doorgaans een grote impact heeft op u en uw leefomgeving. U kunt hierbij denken aan alles wat de politie niet oppakt en wat u toch graag opgelost ziet worden. Zoals drugsoverlast in de wijk of hangjongeren die overlast veroorzaken in een woonwijk. Neem gerust contact met ons op en wij zullen u snel van een reactie voorzien.

Opschoring en recherse werkzaamheden

Snel en accuraat

U kan van ons verwachten dat we snel en accuraat optreden. Iedere opdracht wordt uiterst zorgvuldig behandelt en we zullen adequaat handelen binnen de wettelijke kaders. Daarbij maken wij gebruik van een breed scala aan technische hulpmiddelen zoals verborgen camera’s, afluisterapparatuur en trackers.

Geheimhoudingsplicht

Overigens telt er een strikt geheimhoudingsplicht. Als u denkt dat u in uw recht wordt aangetast neem dan contact met ons op voor een  gesprek, dit kan telefonisch, via de email of persoonlijk.

DIRECT CONTACT