Online Laster

Online beledigd of onwaarheden?

Recherchebureau Reverentia bestrijdt online laster. Wordt u online beledigd? Worden er onwaarheden op social media over u of uw bedrijf gepost? Dit kan zeer schadelijk zijn voor u als persoon. Bedrijven kunnen bovendien inkomsten mislopen. Heeft u het idee dat uw concurrenten verantwoordelijk zijn voor online laster? Door bijvoorbeeld slechte recensies over uw diensten of producten te posten? Help ons dan de identiteit van de schrijvers te achterhalen. Wij kunnen druk op hen uitoefenen zodat zij stoppen met de online laster.

Wanneer spreken we over online laster?

Laster of smaad, is het negatief spreken over een ander in het openbaar. Het internet is een openbaar platform. Dat maakt het een makkelijk platform om anderen op zwart te maken. Er geldt in Nederland het recht op vrijheid van meningsuiting. Niet elke recensie of mening valt in die zin onder laster of smaad. Is het negatief spreken een bewust beledigende uitspraak jegens iemand? Of gaat de opmerking over iemands privé leven? Dan spreken we over bezwarende factoren. Dit kan een indicatie geven over online laster.

Wat te doen bij online laster?

Weet u niet zeker wie de uitingen gemaakt heeft? Schakel ons dan in om te traceren wie ervoor verantwoordelijk is. Wij starten een uitvoerige online zoektocht, waarmee we het IP-adres van de dader kunnen achterhalen. Zijn de negatieve uitingen niet vanuit een woonadres geplaatst? Dan gaan we nog wat verder in onze zoektocht. Alles om de verantwoordelijke voor de online laster te vinden.

Wij pakken online laster aan

Ondervindt u online laster? Laat de specialisten van Recherchebureau Reverentia achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Maak een afspraak via 010-3073488 of mail naar info@recherchebureaureverentia.com. Wij zetten alles op alles om de online laster te beëindigen.

DIRECT CONTACT